top of page

Persondatapolitik

Dataansvarlig
Lotte Wind Gram-Jensen er den dataansvarlige for de oplysninger der, igennem os, modtages fra dig. Vi er derved ansvarlige for at dine personlige oplysninger håndteres sikkert og efter gældende lovgivning.
Virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed, og er dermed kun synlige for Lotte Wind Gram-Jensen.

Formålet med at have dine personlige oplysninger:
Når du booke aftaler i forbindelse med sessioner, angiver du navn, mail og telefon og CPR-nummer. Dermed kan jeg komme i kontakt med dig ved evt. afbud og påminde dig om din tid samt sende dig lydfil fra sessionen.  Da jeg er sundhedsperson er jeg forpligtet til at føre journal hvori dit navn og cpr nummer angår. Hvis journalen skal videregives til 3. part (læge eller andre offentlige myndigheder) sker det kun med dit samtykke. Jeg har valgt at føre journal på alle mine sessioner, da det kan være vanskeligt at adskille elementerne fra det der anses som lovpligtig journalføring i forbindelse medsamtaleterapi i almen praksis. 

Via hjemmesiderne kan du selv tilmelde dig nyhedsbrev, her angiver du navn og mailadresse. Når du modtager nyhedsbrev, står der nederst i mailen, at du kan framelde dig ved at klikke på frameldingslink.

De oplysninger, der registreres om dig er:
– Navn (fornavn, eller fornavn og efternavn)
– Din e-mail
– Dit mobilnummer
– Dit cpr nummer

De oplysninger der derved registreres om dig, er oplysninger vi har modtaget skriftligt fra dig.

Tredjepart & videregivelse
– Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart, og overføres derved heller ikke til tredjelande eller internationale organisationer.

Som led i din behandling i offentligt regi kan du få udleveret journalnotater fra mig, som du selv kan medbringe til relevant fagperson (typisk læge eller psykolog)

Jeg videresender således IKKE din journal. 

Databehandler
– Vi har en databehandleraftale med bookingsystemet, Terapeutbooking/easypractice som opbevarer dine data og personoplysninger sikkert og krypteret. Det er et krav, at vi som dataansvarlig har en databehandleraftale med terapeutbooking som databehandler.

Dine rettigheder
– Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som du har registreret hos os.
– Dine oplysninger bliver udelukkende brugt til de ovennævnte formål.
– Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
– Du kan til enhver tid få slettet eller rettet dine personlige oplysninger (med undtagelse af lovpligtig journalføring).

Du har mulighed for at klage til Datatilsynet, samt læse mere om dine rettigheder via www.datatilsynet.dk
​Lotte Wind Gram-Jensen, Læge, ayurvedisk sundhedsvejleder og clairvoyant. 

GDPR: Welcome
bottom of page