top of page
amethyst-g745e3d434_1920.jpg

REVIEWS & FEEDBACK

Hvad siger kunderne?: Testimonials

Jeg har været i behandling hos Lotte Gram-Jensen i næsten et år nu, og jeg kan med stor taknemmelighed sige, at mit møde med hende har ændret mit liv.
Jeg lider af den kroniske tarmsygdom Colitis Ulserosa. Jeg har igennem de sidste 6 års behandling erfaret på egen krop hvordan min sygdom er et spejl af mit psykiske/mentale/åndelige liv, og hvorledes en ensidig medicinsk behandling der kun tager højde for min fysiske situation, slet ikke giver mening på den lange bane. Det afhjælper kun symptomerne lige nu, men gør intet ved årsagen til mine problemer, hvorfor de kommer igen, og igen... og igen. Jeg har derfor afsøgt diverse alternative veje, og mange af dem har hjulpet mig. Men ingen af dem har kunne forstår og dermed samspille med den medicinske behandling jeg er blevet tilbudt fra hospitalet.

Men, så mødte jeg Lotte. Lotte er læge, og forstår derfor hele min behandlingshistorik, samt den skønne volapyk der løbende indskrives i min lægejournal, og samtidig er hun holistisk vejleder og spirituel læge, og tager dermed højde for hele mig, hele mit fysiske, psykiske og åndelige væsen.

Efter mit første møde med hende var det som alting inde i mig gav slip: Endelig havde jeg fundet en vejleder jeg kunne stole 100 % på, og som forstod mig hele vejen rundt. En person som kunne gribe hele mig, med alt hvad jeg indeholder, og guide mig til at forstå og indse ikke blot min situation, men også hvorfor jeg er havnet her, og hvad jeg selv kan gøre for at komme et bedre sted hen. To gange det sidste halve år har jeg været så syg at jeg har været indlagt, og det sygdomsforløb jeg har været igennem har på alle måder været ben hårdt. Her har Lotte været en ubeskrivelig hjælp. Hun har taget mig kærligt og omsorgsfuldt i hånden, og ledt mig på en rejse ind i mig selv. Derind hvor tingene ikke ”er synd for mig” og ”sker mod mig”, men hvor livet sker i mig, og som et spejl af mig, og hvor jeg finder glæde, ro, hvile og mening. Hun har fået mig til at se mit liv i et helt andet og meget større perspektiv, og hun fået mig til at genfinde det smukkeste; lysten og glæden.
Lotte er omsorgsfuld og rolig i sin vejledning. Hun har en gudsbenådet fornemmelse for hvor hurtigt/langsomt hun skal gå frem og hvad der giver mening at fokusere på. Hendes clairvoyante evner er ganske enkelt imponerende, og hendes kærlige og blide måde at guide og vejlede på, skaber samlet en oplevelse af at blive grebet af de stærkeste og mest solide arme.
Det er svært for mig at sætte ord på den taknemmelighed jeg mærker når jeg tænker på det forløb jeg har været igennem sammen med Lotte, men jeg kan i hvert fald sige at jeg på det varmeste kan anbefale Lotte til alle (uanset alder og baggrund) der måtte have brug for hjælp eller vejledning; fysisk, mentalt eller åndeligt.
Lotte er et smukt lys i verden. Et lys jeg har været så heldig at møde på min vej.

Signe Sørensen

bottom of page