JEG TILBYDER

Ønsker du at få et større perspektiv på dit helbred.? Jeg bruger mine clairvoyante evner til at se dit helbred i et større perspektiv, og derigennem vejlede dig til hvordan du kan skabe mere sundhed og livsglæde. Jeg  arbejder med healing, bevidsthed og redskaber fra ayurveda som f.eks meditation,vejrtrækning, yoga, kost og meget mere. 

En session varer 75 minutter og koster 1500 kr inkl moms

Sessionen kan være med fysisk fremmøde eller via facetime. 

Udeblivelse og afbud senere end 24 timer før aftalen, afregner jeg til fuld pris, da jeg ikke kan nå at tilbyde tiden til en anden. 

Jeg tilbyder ikke

Det arbejde jeg laver i min praksis er alternativ behandling og uden for sygesikringens tilbud. Dvs du kan IKKE vælge mig som din "egen læge", og du skal selv betale for sessionen.

Jeg bruger min lægefaglige viden og erfaring til at få indblik i dit helbred, men jeg udskriver ikke medicin. Jeg udreder heller ikke symptomer og tilstande i vanlig forstand dvs med blodprøver eller billeddiagnostik. Dette skal ske via egen praktiserende læge. Min funktion er rådgivende, og såfremt der kommer ting frem i samtalen, som skal udredes yderligere, anbefaler jeg dig at tage kontakt til egen læge med henblik på udredning.

Billede af Yeshi Kangrang

I sessionen kan du få hjælp til en konkret problemstilling eller mere generel vejledning for at optimere din sundhed og livskvalitet.  Jeg rådgiver dig ud fra det du fortæller, min lægefaglige erfaring og ud fra de clairvoyante fornemmelser jeg får under samtalen.  Dette bringer dig et nyt perspektiv på din tilstand.