top of page

JEG TILBYDER

Ønsker du at få en bredere vurdering af dit helbred.? Jeg ser dit helbred i et større perspektiv, og vejleder dig til hvordan du kan skabe et bedre helbred, mere sundhed og livsglæde. Jeg  arbejder både med den fysiske krop samt dit psykiske helbred. Jeg bruger redskaber fra ayurveda som f.eks meditation,vejrtrækning, yoga, kost og meget mere. 

En session varer 75 minutter og kan være med fysisk fremmøde eller via facetime.


En enkelt session koster 1500 kr.


Jeg vil anbefale dig at købe et forløb på 3 gange, da dette vil give mulighed for at justere ind undervejs. 

Prisen for 3 gange er 4000kr, du sparer således 500 kr 

Udeblivelse og afbud senere end 24 timer før aftalen, afregner jeg til fuld pris, da jeg ikke kan nå at tilbyde tiden til en anden. 

Jeg tilbyder ikke

Det arbejde jeg laver i min praksis er alternativ behandling og uden for sygesikringens tilbud. Dvs du kan IKKE vælge mig som din "egen læge", og du skal selv betale for sessionen.

Jeg bruger min lægefaglige viden og erfaring til at få indblik i dit helbred, men jeg udskriver ikke medicin. Jeg udreder heller ikke symptomer og tilstande i vanlig forstand dvs med blodprøver eller billeddiagnostik. Dette skal ske via egen praktiserende læge. Min funktion er vejledende, og såfremt der kommer ting frem i samtalen, som skal udredes yderligere, anbefaler jeg dig at tage kontakt til egen læge med henblik på udredning.

DSC00375_edited.jpg

I sessionen kan du få hjælp til en konkret problemstilling eller mere generel vejledning for at optimere din sundhed og livskvalitet.  Jeg vejleder dig ud fra det du fortæller, min lægefaglige erfaring og ud fra de clairvoyante fornemmelser jeg får under samtalen.  Dette bringer dig et nyt perspektiv på din tilstand. 

Jeg tilbyder: Services
bottom of page