40158316_1548158805289942_2775860736616824832_o_edited.jpg

LÆGEVIDENSKAB OG HOLISTISK MEDICIN

Via en kombination af mange års erfaring fra lægepraksis, og mine clairvoyante evner, skaber jeg grobund for at genfinde sundhed, ro og balance hos dig.

Jeg skaber klarhed omkring det uforklarlige, og giver dig værktøjer til at komme videre, om end du står i en helbreds- eller livskrise, eller blot har brug for indre ro.

Jeg har været læge i 10 år, og er uddannet speciallæge i almen medicin. Ud over dette er jeg uddannet clairvoyant, og senest har jeg taget uddannelsen som ayurvedisk sundheds-og livsstilskonsulent.

Denne baggrund har givet mig nogle helt unikke redskaber til at hjælpe dig videre imod et bedre helbred fysisk såvel som psykisk.


Udgangspunktet ligger i det hele menneske

Jeg har altid interesseret mig for sundhed. Især hvad der skaber sygdom, og hvordan vi kommer tilbage i balance. Som jeg ser det, kan vores tanker, følelser og kropslige valg bringe kroppen enten i eller ud af balance. Hvis vi tillader kroppen at komme tilbage til sin naturlige tilstand, vil mange symptomer forsvinde af sig selv.

Det, som jeg igennem årene har erfaret er, at der ikke findes en enkelt forklaring eller løsning. Ethvert menneske er unikt, og derfor skal behandlingen også være skræddersyet til dig og din livssituation. 

Vi må finde årsagen til symptomet -og ikke kun symptombehandle

I mange år troede jeg, at livet som praktiserende læge var fremtiden for mig. Jeg elsker at hjælpe mine patienter, men jeg har også erfaret at den ramme, som jeg arbejder under i almen praksis ikke passer til mig. I vestlig medicin er symptombehandling en stor del af arbejdet. At fjerne symptomet er ikke målet for mig, men derimod at få dig til at se, hvad symptomet forsøger at fortælle dig. Jeg ser symptomet som budbringer for underliggende ubalance. At fjerne symptomet uden at se på årsagen, er i mine øjne, det samme som at slå budbringeren ihjel.  Jeg oplever, at når årsagen er forstået vil symptomet ofte mildnes eller forsvinde. 

Jeg arbejder holistisk dvs, at jeg ikke blot giver dig en ”kur” mod dine symptomer. Jeg hjælper dig med at forstå, hvorfor de er opstået, og hvad de prøver at signalere. Derfor kigger jeg på hele dit liv, og ikke kun symptomet. 

Jeg kan hjælpe dig med at forstå signalerne fra din krop, og give dig redskaber til at arbejde videre med dit helbred såvel fysisk som psykisk.