Jeg hjælper dig til et stærkt helbred

 

 I mit job som praktiserende læge er symptombehandling en stor del af min hverdag. Jeg har dog altid været mere optaget af, hvad vi selv kan gøre for at holde os sunde og raske, og hvorfor vi bliver syge. For mig virker det ikke hensigtsmæssigt at dulme symptomer med medicin, uden at forstå den bagvedliggende årsag. 

Jeg har suppleret min viden med en uddannelse indenfor ayurveda og er derudover clairvoyant, spirituel vejleder. Jeg har suppleret min lægeuddannelse med disse uddannelser, da jeg ønskede at arbejde mere holistisk og få redskaber til at skabe balance og sammenhæng imellem krop, sind og ånd. 

Jeg ser på alle aspekter af dig. Både krop, sind og ånd, bliver medtaget i min vurdering af, hvordan du opnår mere sundhed og bedre livskvalitet.

Jeg bruger min lægefaglige erfaring og min uddannelse indenfor ayurveda og energimedicin, til at give dig en personlig og skræddersyet hjælp til dine udfordringer og mere livsglæde. 

Lotte Gram

“Jeg lider af den kroniske tarmsygdom Colitis Ulcerosa. Jeg har igennem de sidste 6 års behandling erfaret på egen krop hvordan min sygdom er et spejl af mit psykiske/mentale/åndelige liv, og hvorledes en ensidig medicinsk behandling kun tager højde for min fysiske situation.
Men, så mødte jeg Lotte.
Efter mit første møde med hende var det som alting inde i mig gav slip: Endelig havde jeg fundet en vejleder som forstod mig hele vejen rundt og guide mig til at forstå og indse ikke blot min situation, men også hvorfor jeg er havnet her, og hvad jeg selv kan gøre for at komme et bedre sted hen. og ledt mig på en rejse ind i mig selv. Derind hvor tingene ikke ”er synd for mig” og ”sker mod mig”, men hvor livet sker i mig, og som et spejl af mig, og hvor jeg finder glæde, ro, hvile og mening. Hun har fået mig til at se mit liv i et helt andet og meget større perspektiv, og hun fået mig til at genfinde det smukkeste; lysten og glæden.
Lotte er et smukt lys i verden. Et lys jeg har været så heldig at møde på min vej.”

Kunde

Lotte Gram

“Unik kombination af lægefaglig viden og det vi almindelige mennesker ikke rigtig forstår. Det er en helt speciel kompetence, som jeg ikke har set tilbudt før. Dine cases er imponerende, selvom jeg faktisk ikke rigtig tror på sådan noget. Men 10 min i selskab med dig, og så ved man, at du kan dit kram både i den ene og anden verden.”

Kunde

Lotte Gram

“Kære dygtige Lotte VÆK MED MENSTRUATIONSSMERTER OG VÆK MED TRAUMA - vi har fået vores datter tilbage.
Vi kom til dig med en teenagedatter der oplever voldsomme menstruationssmerter, som allermest mindede om mig selv i fødsel
Du så og fornemmede, at hun både er hypermobil og havde en blokering efter chok som følge af et voldsomt fald brud på armen som 8 årig.
Med dine talenter løsnede du chokket. Som Kaja selv beskriver det, så “smeltede” du hendes arm så energierne igen kunne flyde frit.
Hun er idag FULDSTÆNDIG SMERTEFRI, glad ved sig selv, åben, modig og selvsikker.
Hendes moster sagde helt uprovokeret: “det er som om du er landet helt i dig selv” - Kaja svarede: “ja - det er Lotte der hjalp mig” 1000 tak”

Kunde